Opis

Kapi bez alkohola. Prirodni ekstrakt korijena biljke u otopini – mješavini biljnog glicerina i pročišćene vode,cinka i vitamina B6. Peroralne kapljice s priloženom kapaljkom.

Ne sadrži alkohol, boje, konzervanse. Biljka je iz prirodnog usjeva i nisu upotrebljavana anorganska gnojiva, herbicidi ili pesticidi.

PREPORUKE kod:

  • doprinosi kod ublažavanja simptoma PMS-a (osjetljivost grudi, nadutosti, razdražljivosti, umor i glavobolja)
  • doprinosi ublažavanju simptoma kod povišenog prolaktina
  • doprinosi umirivanju stanja mastodonije
  • kod niskog progesterona
  • doprinosi ublažavanju simptoma kod stanja akni izazvanim hormonskim disbalansom

Upozorenja:

Dodatak prehrani. Nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se tijekom trudnoće, za vrijeme korištenja hormonske terpije ili in vitro oplodnje.

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

8422947152277

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Konopljika kompleks XXI bezalkoholne kapi 50ml Soria Natural”