Opis

Soria Natural Ginko je standardizirani prirodni ekstrakt od listova biljke u biljnom glicerinu u obliku peroralnih kapi s priloženom kapaljkom. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

Indikacije:

  • oslabljena funkcija pamćenja
  • oslabljena cerebralna i periferna cirkulacija
  • kod cerebrovaskularne insuficijencije
  • vrtoglavice
  • šum u ušima
  • oštećenje kognitivnih funkcija

Doziranje:

Odrasli: 1 ml (približno 25 kapi) tri puta dnevno razrijeđenih u vodi.

Upozorenje: Molimo Vas napraviti pauzu nakon dugotrajnog uzimanja (1 godine) od barem 30 dana. Ne koristiti prije i nakon operacijskog zahvata. Ginko se NE SMIJE koristiti kod pacijenata koji piju acetilsalicilnu kiselinu (Andol, Aspirin…), trazadon, tiazidne diuretike i antikoagulanse. Ukoliko niste sigurni koje lijekove uzimate, molimo Vas da se savjetujete s Vašim liječnikom ili farmaceutom.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

8422947044756

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ginko bezalkoholne kapi 50ml Soria Natural”