Opis

Češnjak (Allium sativum L) kompleks s rimskom kamilicom (Anthemis nobilis L), timijanom (Thymus vulgaris L) i primorskim pelinom (Artemisia maritima L).

Soria Natural češnjak je prirodni kompleks od ekstrakata češnjaka te rimske kamilice, estragona i timijana u bezalkoholnoj otopini – mješavini biljnoga glicerina i pročišćene vode. Peroralne kapi ne sadržavaju alkohol te su primjerene i za djecu, jetrene bolesnike i ostale. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

Indikacije:

  • kod parazitnih bolesti
  • kod peptičnih zaraza

Doziranje:

Odrasli: 1 ml (25 kapi) 3 puta na dan razrijeđeno u vodi

Djeca:
– djeca između 5 – 12 godina polovicu doze koja se savjetuje odraslima
– djeca do 5 godina 8  kapi 3 puta na dan
– djeca do 4 godina 6 kapi 3 puta na dan
– djeca do 3 godina 5 kapi 3 puta na dan

Uozorenje: 

Molimo ne koristiti u trudnoći. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Nemojte upotrebljavati u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe detaljno pročitajte upute.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

8422947150136

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

2 reviews for Češnjak kompleks bezalkoholne kapi 50ml Soria Natural

  1. katarina.majacic (Potvrđen vlasnik)

    Dostava je nevjerojatno brza. Kapi koristimo par dana pa cemo za koji mjesec vidjeti ucinak. Kupljene su za suzbijanje streptokok bakterije.

  2. djurdja.otrzan (Potvrđen vlasnik)

    Najbolji čistač organizma i metabolizma.

Add a review