Opis

Sastojci:
Korijen peršina (Petroselinum crispum, radix)

Način pripreme:
Korijen peršina koristi se kao začin. Može se pripremiti i kao čaj – 1 žličicu korijena peršina preliti s 2-3 dcl hladne vode, kratko prokuhati, ostaviti poklopljeno 15 minuta, povremeno promiješati i procijediti.

Način čuvanja:
Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.

Rok trajanja i serijski broj naznačen na ambalaži.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 g, 500 g, 1 kg

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

1 review for Peršin korijen Suban

  1. stubican.mario (Potvrđen vlasnik)

    Kvalitetan proizvod po prihvatljivoj cijeni. Odličan za pripremu čaja ali i za korištenje u svakodnevnim kulinarskim specijalitetima gdje znatno ubrzava proces kuhanja jer nije potrebna nikakva prethodna obrada.

Add a review