Opis

Macerat 13 je biljni pripravak pelina, klinčića i crnog oraha potopljenih (maceriranih) u hladno prešanom ulju oraha.

Djelovanje ovog pripravka zasniva se na biljkama koje su šest tjedana uronjene u hladno prešano ulje oraha, čime na sebe veže njihova ljekovita svojstva.

Prema riječima fitoterapeuta Ive Bačlije:

“Pelin će zagorčati život parazitima, crni će ih orah zaviti u crno, a klinčić će im nemilosrdno uništiti čak i nerazvijena jajašca”.

Macerat 13 – ubojit za parazite, a nježan za organizam.

Sastav

Pelin, klinčić i crni orah macerirani u 100% hladno prešanom ulju oraha.

Sušeni dijelovi ove tri biljke iznose 20% volumnog udjela macerata.

Upotreba

Jedna čajna žličica nakon obroka (3 puta dnevno)

Način čuvanja i napomene

Čuvati na tamnom i hladnom mjestu do 20°C.

Preporuča se uzimati kao 6-tjedna antiparazitska kura, dva puta godišnje. Prilikom uzimanja Macerata 13 preporučujemo izbjegavati ugljikohidrate, kvasac, ocat i alkohol.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Prilikom čišćenja od parazita moguće su nuspojave u obliku poremećaja probave, zna doći do zatvora, proljeva, plinova. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

250 ml

SKU

3859892982508

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macerat 13 Orah, pelin i klinčić u ulju oraha 250 ml Matičnjak”