Opis

Beauty Harmony – Hair, Skin & Nails sadrži djelatne tvari prirodnog porijekla – ekstrakt alge Haematococcus pluvialis (izvor astaksantina), MSM i ekstrakt zelenog čaja. Formulacija je dodatno obogaćena hijaluronskom kiselinom, s 3 aminokiseline te 9 vitamina i minerala među kojima su selen i cink koji doprinose održavanju normalne kose i noktiju te vitaminom A i jodom koji doprinose održavanju normalne kože.Beauty Harmony je proizvod koji obuhvaća sinergiju čak 16 djelatnih tvari koje višestrukim i uravnoteženim mehanizmima učinkovito djeluju na kosu, kožu i nokte.

Dnevna doza sadrži kombinaciju djelatnih tvari prirodnog porijekla – ekstrakt alge Haematococcus pluvialis (prirodni izvor astaksantina), MSM, ekstrakt zelenog čaja (prirodni izvor antioksidansa). Također, formulacija je obogaćena hijaluronskom kiselinomaminokiselinama te vitaminima i mineralima sa 100% preporučenim dnevnim unosom. Ukupno 16 aktivnih sastojaka.

Namijenjen je osobama koje:
•  žele na prirodan način potaknuti rast i čvrstoću kose, kože i noktiju
•  ne unose dovoljno nutrijenata putem hrane za kvalitetnu kosu, kože i nokte
•  žele pripremiti kožu za izlaganje suncu, zaštiti se od UV-zraka i duže zadržati preplanuli ten

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 cps

SKU

3859892692803

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beauty Harmony 60 kapsula Hug Your Life”