Opis

Shine On+ je dodatak prehrani nove generacije s patentiranom mješavinom sastojaka Keranat™ i SkinAx™ koji uz ostale vitamine i minerale doprinose zdravlju i ljepoti kose, kože i noktiju.

Patentirani sastojci Keranat™ i SkinAx² ™ klinički dokazano djeluju iznutra za gustu, sjajnu i čvrstu kosu te uravnotežen ten i elastičnu kožu.

SkinAx² ™ je patentirana mješavina četiri aktivna sastojka (monomeri flavanola iz grožđa, bioaktivna superoksid dismutaza, vitamin C i cink) koji su pažljivo odabrani zbog svog sinergijskog i dokazanog učinka u vraćanju sjaja kože, poboljšanju elastičnosti te smanjenju podočnjaka i nesavršenosti. SkinAx² ™ je jedina formula koja kombinira primarne i sekundarne antioksidanse koji djeluju protiv različitih mehanizama koji se javljaju tijekom procesa starenja. Redovita primjena štiti od negativnih učinaka starenja te održava svjež i zdrav izgled kože prirodnog sjaja (glow effect). Nakon 8-tjedne suplementacije sa 150 mg SkinAx² ™: 2 od 3 žene osjećaju se ljepše. SkinAx² ™ vraća koži sjaj iznutra i to nakon samo 8 tjedana suplementacije.

Keranat™ predstavlja prirodnu patentiranu mješavinu ulja sjemenki prosa, sjemenki pšenice, sjemenki suncokreta i listova ružmarina. Jedinstvena, inovativna i učinkovita botanička mješavina za lijepu i zdravu kosu, ne sadrži GMO, gluten te je potpuno prirodnog i biljnog porijekla. Keranat™ djeluje izravno na biološki „motor“ kose: dermalnu papilu i prirodno je rješenje za borbu protiv prekomjernog gubitka kose – uz Keranat™ – gubitak kose je smanjen za 50 %. Keranat™ klinički dokazano vraća zdrav životni ciklus kose, smanjuje gubitak kose i čini ju jačom, sjajnijom i zdravijom te povećava njen volumen i ljepotu tijekom 12 tjedana korištenja, u dozi od 300 mg.

Kombinacija aktivnog sastojka miliacina iz ulja sjemenki prosa i lipida aktivno potiču lučenje hormona koji stimuliraju keratinocite koje rade jače kako bi proizvele više keratina, što rezultira snažnijom i zdravijom kosom. No, u isto vrijeme, Keranat™ osnažuje okolne stanice koje osiguravaju učvršćivanje i hidrataciju vlakana kose – dajući tako trostruki poticaj za zdravlje kose.

Način primjene

1-2 kapsule na dan, uz obrok(e).
Prigodan za vegane, trudnice i dojilje.

Pakiranje

Jedno pakiranje sadrži 45 Licaps® Vcaps® Plus kapsula.

 

Sastojci u dnevnoj dozi (dvije Licaps® kapsule) % PU*
Keranat™
Mješavina ulja iz sjemenki prosa, sjemenki pšenice, sjemenski suncokreta i listova ružmarina
300 mg
SkinAx² ™
Mješavina ekstrakta sjemenski vinove loze, koncentrata dinje, cinka i vitamina C
150 mg
Vitamin C (askorbinska kiselina)
64 mg 80 %
Koenzim Q10 (ubidekarenon)
30 mg
Cink (cinkov citrat)
15 mg 150 %
Bakar (bakrov sulfat)
2 mg 200 %
Vitamin B7 (biotin)
100 μg 200 %
*PU – dnevni preporučeni unos

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

45 cps

SKU

3859892681890

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shine On+ 45 kapsula Almagea®”