Opis

BIOTIN DIREKT ULTRA  10mg 

Linija VONpharma beauty predstavalja inovaciju u obliku ultra jakog praška, prirodnog okusa maline za direktnu upotrebu (bez vode). Prašak sadrži 10 mg prirodnog biotina (dobivenog iz riže) i 10 mg cinka u citratnom obliku (najviši stupanj bioraspoloživosti). Biotin spada u skupinu B vitamina i potreban je za nastanak keratina (ključnog sastojka kose i noktiju). Biotin doprinosi zdravlju kose i kože. Cink ima važnu ulogu u očuvanju zdravlja kose, kože i noktiju.

VONpharma beauty

Ljepota izvire iznutra.

Dnevni unos: 1 vrećica na dan. Upotreba vode ili druge tekućine nije potrebna. Koristiti redovito najmanje 3 mjeseca.

Aktivni sastojci u 1 vrećici:

Biotin 10 mg (20.000% PDU*)
Cink (citrat) 10 mg (100% PDU*)

*preporučeni dnevni unos

SASTOJCI: Biotin (D – biotin), cinkov citrat, sladila (eritritol i natrijev ciklamat), regulator kiselosti (jabučna kiselina), prirodna malina u prahu, arome (limeta i malina).

 

Neto količina: 30 vrećica s prahom za upotrebu bez vode u ustima (44, 31 g).

 

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 kom

SKU

3830066150510

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIOTIN DIREKT ULTRA  Vonpharma”