MALOPRODAJA

SUBAN SAMOBOR
Biljna ljekarna i web dućan

Adresa maloprodaje
Perkovčeva 4, 10430 Samobor

Email: webshop@suban.hr
Telefon: 01/3363-940

NARUČITE U WEB DUĆANU ILI NAS NAZOVITE NA 01/3363-940
Otvori

Opis

Što kada želimo hladno prešano ulje koristiti za prženje, pečenje, kuhanje?

Jedno od boljih i jeftinijih rješenja je repičino ulje jer nam njegova visoka točka dimljenja od preko 155 stupnjeva omogućava da puno toga na ovom ulju možemo peći i pržiti bez da se unište njegova nutritivna svojstva i bez stvaranja loših transmasti. Ima i preporučeni omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina. Rpičino hladno prešano ulje možemo nazvati omega – 3-6-9-balansom, dobrim za srce, odličnim u kuhinji. Pored toga, ono nije znatno skuplje od štetnih rafiniranih ulja s čijim svakodnevnim korištenjem ugrožavamo zdravlje i povećavamo rizik od mnogih oboljenja.

Način primjene: za kuhanje i pečenje na visokim temperaturama kao alternativa rafiniranim uljima, nadoknada nezasićenih masni kiselina.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

0,75 l

SKU

528439

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ulje uljane repice 750 ml Matičnjak”