Opis

Soria Natural Artičoka je prirodni ekstrakt od listova biološki proizvedene artičoke u bezalkoholnoj otopini – mješavini biljnog glicerina i pročišćene vode. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

Indikacije:

  • poboljšavanje rada jetre
  • poticanje lučenja žuči
  • hiperkolisterijemija
  • zatvor
  • nadutost
  • otežana probava

Doziranje:

Odrasli: 1ml (25 kapi) 3x dnevno 30 minuta prije obroka

Djeca:
– djeca do 5 godina 8 kapi 3 puta na dan 30 minuta prije obroka
– djeca između 5 i 12 godina pola doze za odrasle 30 minuta prije obroka

Nakon mjesec dana uzimanja kapi, u slučaju ponavljanja kure, molimo Vas uzmite pauzu od tjedan dana, uz konzultaciju sa liječnikom ili farmaceutom

Upozorenje: Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Artičoku treba izbjegavati kod opstrukcije žučnih vodova i sumnje na žučne kamence. Kod ljudi s odstranjenom žučnom vrećicom treba uzimati pola navedene doze. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

8422947476687

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Artičoka bezalkoholne kapi 50ml Soria Natural”