Opis

Soria Natural Vražja kandža je standardizirani i prirodni ekstrakt iz korijena organski uzgojenih biljaka u mješavina biljnog glicerina i pročišćene vode. Bez alkohola, boja, konzervansa i aditiva.

Indikacije:
 • reumatoidni artritis
 • bolovi u zglobovima i koljenima
 • osteoartritis
 • reuma
Doziranje:

Odrasli: 1ml 3x dnevno (odvojeno od obroka jer lagano potiče rad žuči) 

Napomene i upozorenja: Smije se koristiti sa NSAID i NSAR  lijekovima te kortikosteroidima. Po učinku se može smanjiti doza NSAID-ova i NSAR-ova. Vražja kandža je, zbog prisutnosti gorkih tvari, kontraindicirana kod ulkusa i žučnih kamenaca. Dokumentirano je da je biljka inhibitor citokroma CYPP450. Potreban je oprez u korištenju vražje kandže i korištenja varfarina istovremeno zbog mogućih interakcija.Vražja kandža može smanjiti djelovanje H2-blokatora i inhibitora protonske pumpe. Zbog nedostatka podataka o sigurnosti upotrebe u trudnoći i laktaciji i zbog tvrdnje da ima oksitocinsko djelovanje preporučuje se izbjegavanje upotrebe u tim stanjima.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

8422947040376

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

1 review for Vražja kandža bezalkoholne kapi 50ml Soria Natural

 1. ana.favro (Potvrđen vlasnik)

  Proizvod je odličan za ublažavanje upalnih procesa nakon jakih fizičkih napora.
  Također se pokazao kao odlična pomoć kod upalnih procesa artritisa jer kod osoba koje dugoročno uzimaju ljekove za bolove nastane ili osjetljivost želuca, ili alergija na supstance lijeka, ili se jednostavno organizam navikne pa su potrebne sve jače doze.
  Vražju kandžu svakako preporučujem!

Add a review