Opis

Soria Natural Pasiflora (Passiflora incarnata) je prirodni ekstrakt od suhih listova biološki proizvedene biljke pasiflore u bezalkoholnoj otopini – mješavini biljnoga glicerina i pročišćene vode. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

Indikacije:

  • nesanica (u slučaju nesanice, jedna doza se uzima nakon poslijepodnevnog obroka a druga prije spavanja)
  • pritisak u grudima
  • anksioznost
  • tjeskoba

Doziranje:
Odrasli: 1 ml (25 kapi) do 3x dnevno razrijeđeno u vodi ili soku.

Pasiflora je dopuštena i za pedijatrijsku upotrebu, a doza se računa na osnovi indeksa tjelesne mase. Dolje navedene su preporuke doziranja kod djece prosječne težine njihove dobi, ali svakako savjetujemo konzultacije sa stručnom osobom (liječnikom ili farmaceutom) o upotrebi pasiflore kod djece prije korištenja.

Djeca:
5 – 12 godina: pola doze za odrasle 3 x dnevno
5 godina: 8 kapi do 3 puta dnevno
4 godina: 6 kapi do 3 puta dnevno
3 godina: 5 kapi do 3 puta dnevno
2 godina: 3 kapi do 3 puta dnevno
1 godina: 2 kapi do 3 puta dnevno

Pasiflora je sigurna za korištenje kroz duže vrijeme, ne izaziva ovisnost kao ni toleranciju.

Upozorenje:
Molimo ne koristiti u trudnoći (zbog prisutnosti alkaloida). Pasifloru ne koristiti sa barbituratima i prije općih anestezija. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

8422947476656

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pasiflora bezalkoholne kapi 50ml Soria Natural”