Opis

Kapi bez alkohola. Prirodni ekstrakt korijena biljke u otopini – mješavini biljnog glicerina i pročišćene vode. Peroralne kapljice s priloženom kapaljkom.

Ne sadrži alkohol, boje, konzervanse te je bez dodataka. Biljka je iz prirodnog usjeva i nisu upotrebljavana anorganska gnojiva, herbicidi ili pesticidi.

Sastojci u 1,5 mL: glicerin, voda, magnezijev citrat (206,25 mg), lifolizirani ekstrakt korijena Cimicifuge (Cimicifuga racemosa) (27 mg), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) (1,2 mg), gama ciklodekstrini (1,2 mg), alfa ciklodekstrini (1,2 mg), vitamin B12 (cianokobalamin) (1,875 µg).

Preporuka kod: dismenoreje, PMS-a, stanja koja nastaju tijekom menopaze, kao što su valunzi, prekomjerno znojenje, palpitacije, vrtoglavica, svrbež, osećaj unutarnjeg nemira, poremećaji spavanja, depresivno raspoloženje i razdražljivost.

Upute: savjetujemo dnevnu dozu od 1,5 mL razrijeđenu u vodi.

Upozorenja:

Dodatak prehrani. Nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne preporučuje se uzimanje duže od 3 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama s oštećenjem jetre i estrogen-ovisnim tumorima.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

8422947152314

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cimicifuga kompleks bezalkoholne kapi 50ml Soria Natural”