Opis

Zelene medne kapi su birana kombinacija prirodnih sastojaka koja je namjenjena za djecu već od 1 godine starosti, trudnicama, dojiljama te kod povećane sportske aktivnosti adolescenata. Spravljene su na podlozi od
bagremovog meda s dodatkom brokule, matične mliječi, ribljeg ulja, cvjetnog praha i bezalkoholnog propolisa. Iznimno su bogate vitaminima, mineralima, antioksidansima te čine jednu cjelovitu energetsku formulu za djecu i odrasle.
Prvenstveno su namjenjene za jačanje otpornosti organizma, pravilan rast i razvoj mozga te živčanog sustava, jačanju apetita. Snažno djeluju na virusne prehlade, djeluju protuupalno, pomažu kod anemičnosti i hiperaktivnosti.
Učinkovite su kod anksioznosti, doprinose čvrstoći kostiju, zglobova, spriječavaju osteoporozu, rahitis.
Bagremov med posjeduje smirujuće djelovanje na cijeli organizam, pomaže kod nesanice i nervoze. Trenutno vraća izgubljenu energiju, a dugotrajnom primjenom osigurava fizičku izdržljivost i psihičku stabilnost. Izniman je izvor energije jer predstavlja visokokaloričnu hranu te je pogodan za sportaše obzirom da povećava izdržljivost te smanjuje zamor mišića.
U Zelenim mednim kapima isključivo koristimo svježu mladu brokulu u potpuno prirodnom obliku. Zbog velikog udjela vitamina C jača obrambenu sposobnost organizma. Bogata je vitaminom B9 te se preporučuje kod anemije. Obiluje mineralima kao što su kalcij, kalij, željezo i magnezij te je prepuna folne kiseline koja je bitna za trudnice i prenatalni razvoj bebe. Dobar je izvor i vitamina K koji je bitan za zdravlje kostiju i prevenciju osteoporoze. Povoljno djeluje i na oči; poboljšava vid te sprječava bolesti oka jer sadrži velike količine luteina, vitamina C, beta – karotena i zeaksantina.

Zelenim mednim kapima, matična mliječ daje veliku potporu u djelovanju kod teških i dugotrajnih oboljenja. Matična mliječ poznata je kao kraljica pčelinjih proizvoda koja djeluje kao prirodni bio stimulator. Izuzetno jača imunitet i time sprječava nastanak i razvoj bolesti.
Matična mliječ je bogat izvor minerala, vitamina, proteina i enzima. Sadrži vitamine A, B, C, D i E s posebnom visokom koncentracijom vitamina B5 (pantontenske kiseline) i vitamina B6. Jedini je prirodni izvor acetilkolina u čistom obliku, sastojka odgovornog za prijenos živčanih poruka, razvoj mozga i pamćenja. Budući da aktivne komponente matične mliječi pripadaju kategoriji hormona, pripisuju joj se ljekovita svojstva u liječenjneuropsihoza jer ima biološki utjecaj na funkciju nadbubrežne žlijezde. Matična mliječ potiče rast novorođenčadi te pomaže ženama u trudnoći i klimaksu. Kod starijih osoba i onih koji pate od stresa i depresije stimulira različite funkcije u tijelu, regulira živčanu napetost, potiče dobro raspoloženje i štiti od preranog starenja stanica.
U pedijatriji su zabilježeni mnogi pozitivni rezultati liječenja matičnom mliječi kod hipotrofije, bolesti pluća i
centralnog živčanog sustava te u liječenju novorođenčadi s unutarnjom moždanom traumom. Ustanovljeno je da sportaši koji uzastopno dva tjedna uzimaju matičnu mliječ povećavaju izdržljivost. Ona je izvrsna u prehrani sportaša zbog proteina koje sadrži. Potiče organizam na brži oporavak od ozljeda poput lomova i rana. Odlično je sredstvo za jačanje imuniteta. Posebno je dobro uzimati matičnu mliječ u svrhu prevencije u sezoni gripe i prehlade. Studenti u doba ispita često posežu za pripravcima od matične mliječi jer je odlična za pamćenje, izdržljivost, koncentraciju i budnost.

Doziranje i način primjene: Djeca 1-6godina:2-5 kapi 3x dnevno Djeca 6-10godina: 5-10 kapi 3x dnevno Djeca starija od 10godina i
odrasli: 20-25 kapi 3-5x dnevno. Prije upotrebe kapi dobro promučkajte. Kapi se mogu dodati u mlaki čaj, sok ili vodu.
Preporučujemo uz Zelene medne kapi uzimati i Zeleni Med na način da se kapi dodaju u Zeleni Med.

Napomene: Čuvati izvan dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25°C u originalnoj ambalaži. Kapi se ne smiju upotrijebiti
nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.

Želimo Vam dobro zdravlje!
Antičević-Zeleni Med j.d.o.o.
Lukavečka 10, Donja Lomnica, Hrvatska
www.anticevic-zdravlje.com.hr
zelenimedanticevic@gmail.com
095/567-7143 00385 01/580-5311

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

100 ml

SKU

528882

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Antičević Zelene medne kapi 100 ml”