Opis

Hladno prešano ulje jojobe hidratizira i omekšava suhu kožu, vraća joj elastičnost i sjaj. Sadrži veliki broj vitamina i minerala koji blagotvorno djeluju na kožu čineći je mekom i glatkom. Brzo se upija u kožu, regenerira je te sprječava gubitak vode čime koža postaje podatna i baršunasta. Ne zatvara pore i regulira nastanak sebuma stoga je pogodno za njegu masne i mladenačke kože. Redovitom uporabom smanjuje nastanak bora jer dubinski hrani i hidratizira kožu.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

3856023209473

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

1 review for Adria spa ulje jojobe 50 ml Biofarm

  1. anja.plazonic (Potvrđen vlasnik)

    Ne znam kako do sada nisam otkrila ovo ulje. Divno je. Lako se upija na koži. Ostavlja hidrataciju bez masnog filma koji bi dugo trajao. Odlično ulje i za kosu. Ovaj konkretan proizvod je izvrstan i kupit ću ponovo

Add a review