Opis

DJELOVANJE
Zaštitna hranjiva krema za suhu, osjetljivu, hrapavu, oštećenu i ispucalu kožu.

Sadrži lipidni ekstrakt  ljekovitog nevena koji djeluje protuupalno, potiče obnovu i epitelizaciju oštećene kože i ubrzava zacjeljivanje površinskih rana i manjih opeklina. Štiti i njeguje sve tipove kože, te čini kožu svježom, glatkom, elastičnom i mekanom.

Preporučuje se također i za njegu i zaštitu osjetljive i iritirane dječje kože. Djeluje umirujuće na kožu koja je iritirana zbog izlaganja suncu, hladnoći i deterdžentima.  Stvara zaštitini film na koži i može se koristiti kao „barrier“  zaštitna krema  koja štiti kožu od prljavštine, vjetra, toplog i suhog zraka u zagrijanim prostorijama.

Ne sadrži parabene, boje, sintetske emulgatore i mineralna ulja.

PRIMJENA
Za njegu suhe, ispucale, hrapave i oštećene kože ruku, nogu i stopala, te za njegu i zaštitu dječje kože.
Krema se može nanosti bez ograničenja na sve dijelove kože (lice, pregibe, pete, laktove, pelensku zonu).

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

3858883906592

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krema nevenova 50 ml Aromatica”