Opis

Kurkuma u prahu je još poznata kao indijski šafran i žuti đumbir. Pikantni je začin i prirodno sredstvo za čišćenje i detoksikaciju.

Preporuča se svakome tko ima alergiju jer jača imunitet.

Sastojci: Kurkuma (Curcuma longa) u prahu*

*ekološko proizvedeno

DJELOVANJE: Sadrži tvar koja se zove kurkumin, koji djeluje kao stimulans na jetru. Spriječava nakupljanje masti u jetri i pomaže održavati zdravlje jetre. Kurkuma u prahu je bogat antioksidans te pomaže u održavanju imunološkog sustava.

UPOTREBA: Preporučena dnevna količina je 3g (1 čajna žličica). Ima 70% bolje djelovanje , ako se uzima zajedno s masnoćama. Preporučujemo je uzimati je s toplim mlijekom. Također se može koristiti i kao začin.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

1 kg

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kurkuma u prahu 1 kg bio”