Opis

Sastojci:
100% list zelenog čaja (Camellia sinensis)

Način pripreme čaja:
1 žličicu lista zelenog čaja preliti s 2-3 dcl prokuhane vode, ohlađene na 70°C. Ostaviti poklopljeno 3-5 minuta te procijediti.

Način čuvanja:
Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.

Rok trajanja i serijski broj naznačen na ambalaži.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 g, 500 g, 1 kg

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

6 reviews for Zeleni čaj (Sencha) Suban

 1. moja.mama.zdenka (Potvrđen vlasnik)

  Lišće lijepog izgleda i aroma.
  Kad se skuha isto.

 2. Maja (Potvrđen vlasnik)

  Mislim da svi već znamo za pozitivne učinke ovog čaja, njegovu pomoć u mršavljenu, dizanju energije potrebne za kvalitetan trening te općenito pozitivnom utjecaju na cijeli organizam. Kao i svi Subanovi čajevi, njihov zeleni čaj kvalitetan je i pristupačne cijene. Uvrstite ga u svoju dnevnu rutinu i vaš organizam će Vam biti zahvalan 🙂

 3. alen.tot (Potvrđen vlasnik)

  Kineska sencha, kombinacija uskih ravnih listića i grančica, duljine cca 2 cm, tamno zelene boje. Boja ispravno pripremljenog čaja je svijetlo maslinasto zelena. Okus i aroma su vrlo dobri s notom koja podsjeća na agrume.

 4. merida (Potvrđen vlasnik)

  Odličan čaj, svaki dan popijem šalicu tokom cijele godine. Cijena povoljna za ovako kvalitetan i zdravi čaj. Preporuke…..

 5. K22 j.d.o.o. (Potvrđen vlasnik)

  Prezadovoljne smo .Čaj je fin i djeluje opuštajuće.

 6. Darko (Potvrđen vlasnik)

  Vrlo blag okus. Nema gorčine kad se natopi u vodi na 70°C(mjereno analognim termometrom), ali nedvojbeno daje energiju i ne treba mi kava uz ovo.
  👍
  Također, čak i ako pripremim u loncu za nekoliko šalica unaprijed, nisam primjetio bitne razlike kad se čaj ohladi ili ostane poklopljen nekoliko sati.

Add a review