Opis

Brđankina tinktura

Arnikamed Dolo gel namijenjen je za ublažavanje modrica, uganuća i lokalizirane boli u mišićima. Kao djelatnu tvar sadrži brđankinu tinkturu dobivenu iz cvijeta brđanke (Arnica montana L., flos)

Arnikamed Dolo gel je tradicionalni biljni lijek za primjenu kod naznačenih indikacija temeljenih na iskustvu iz dugotrajne upotrebe.

Primjenjuje se za kožu. Nanosi se u tankom sloju na zahvaćeno područje, dva do tri puta dnevno. Trajanje primjene je ograničeno na dva tjedna. Ne preporučuje se primjena u djece mlađe od 12 godina.

Arnikamed Dolo gel dostupan je bez recepta u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Pakiranje: 100 g

Prije uporabe pažljivo pročitajte uputu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

100 g

SKU

4016369727331

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

1 review for Arnikamed Dolo gel 100 g Dr. Theiss

  1. risto.redzo (Potvrđen vlasnik)

    Odličan gel od velike pomoći. Imao sam veliki krvni podljev od pada. Vrlo brzo uz redovitu uporabu Arnikamed Dolo gela krvni podljev je nestao ko čorolijom. Puno hvala.

Add a review