Opis

DJELOVANJE
Biopy je tekući insekticidni pripravak bez mirisa, na bazi ekstrakta cvijeta buhača i sinergista piperonil butoksida.  Biopy  je vrlo djelotvoran u  kućanstvu  u suzbijanju svih vrsta insekata: mrava, muha, žohara, buha, komaraca, moljaca, grinja, uši, krpelja, stjenica,  za uništavanje osinjih i stršljenovih gnijezda.
Ekstrakt cvijeta buhača je netoksičan za ljude i toplokrvne životinje, brzo se razgrađuje na zraku i svjetlu. Djelovanje se temelji na brzom i snažnom učinku piretrina koji djeluje na živčani sustav insekata.

UPORABA
Prije uporabe sadržaj dobro protresti.  Pripravak se raspršuje do dovoljne vlažnosti puteva kretanja insekata. Prije primjene potrebno je zatvoriti vrata i prozore u prostorijama čije se površine tretiraju jer se piretrini brzo razgrađuju na svjetlu i zraku.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

500 ml

SKU

3858883902006

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biopy 500 ml Aromatica”