Opis

ADAPTO je premium dodatak prehrani koji pruža podršku organizmu za vrijeme i nakon izlaganja stresnim i iscrpljujućim stanjima i događajima. Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

Dugotrajna izloženost stresu može izazvati razne posljedice, kronični fizički i mentalni umor, probleme sa spavanjem i

razbuđivanjem, osjećaj preopterećenosti, oslabljen imunitet, sklonost alergijama, smanjeni libido, bezvoljnost i nedostatak motivacije, strah, zabrinutost i negativne misli.

 

ADAPTO je namijenjen za sve odrasle osobe koji se nalaze ili će se naći u zahtjevnim i iscrpljujućim periodima života koji za tijelo predstavljaju dugotrajnu stresnu situaciju te onima koji već osjećaju negativne posljedice dugoročne izloženosti stresu.

 

ADAPTO sadrži jedinstvenu kombinaciju adaptogenih biljaka koje tijelu pomažu prilagoditi odgovarajuće fiziološke reakcije na stresne događaje i po njihovom završetku uputiti tijelo u fazu odmora i oporavka od stresa. Adaptogene biljke pružaju podršku radu nadbubrežne žlijezde i olakšavaju uspostavljanje ravnoteže hormona stresa (kortizola).

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

Standardizirani ekstrakt Sibirskog ginsenga sadrži 0,8% eleuterozida 280 mg

Ekstrakt Zobi   200 mg

Standardizirani ekstrakt Ashwagande sadrži 2,5% vitanolida 300 mg

Inulin 65 mg

Vitamin B1        2,2 mg (200% PU*)

Vitamin B2       2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B3       16 mg (100% PU*)

Vitamin B5       6 mg (100% PU*)

Vitamin B6       2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B12     5 µg  (200% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

 

Upute za upotrebu: 1 do 2 kapsule dnevno, ovisno o osobnoj potrebi. U fazama intenzivnog stresa predlažemo dvije kapsule dnevno, dok u fazi održavanja može biti dovoljna i jedna kapsula dnevno. Preporučujemo piti u kontinuitetu minimalno mjesec dana.

 

Veličina: 60 vegetabilnih kapsula

 

Napomene:    Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

 

 

Upozorenja:   Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

 

Uvjeti čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi ispod 25 °C.

Čuvati od dohvata male djece.

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 cps

SKU

3859893645013

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adapto kapsule Adena natura”