Opis

CALMA je dodatak prehrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju umirujućih biljnih ekstrakata i vitamina B skupine koji pružaju potporu organizmu pri izlaganju svakodnevnim stresnim izazovima.

Namijenjena svim odraslim osobama koje su često izložene akutnim stresnim situacijama i psihičkim napetostima, a čije posljedice ometaju normalno funkcioniranje. Simptomi izloženosti akutnom stresu mogu biti pretjerani osjećaj straha, brige, uznemirenosti i panike, nervoza, osjećaj napetosti, nemogućnost koncentracije, tenzijska glavobolja, nelagoda u trbuhu, probavne tegobe, ubrzano kucanje srca, bol u prsima.

 

CALMA sadrži ekstrakte tri umirujuće biljke – matičnjak, lavandu i pasifloru koje imaju opuštajući učinak na živčani sustav. Smanjuju fizičku i mentalnu napetost što olakšava nošenje sa svakodnevnim stresnim situacijama. Ne izazivaju osjećaj omamljenosti i pospanosti pa se uz njih mogu staloženo obavljati svakodnevne obaveze.

 

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

Standardizirani ekstrakt Matičnjaka sadrži 12% ružmarinske kiseline  400 mg

Ekstrakt Lavande        300 mg

Standardizirani ekstrakt Pasiflore sadrži 3,5% viteksina    100 mg

Inulin 67 mg

Vitamin B1      2,2 mg (200% PU*)

Vitamin B2      2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B6      2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B12      5 µg  (200% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

 

Upute za upotrebu: 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok, prema potrebi. Popijte u doba dana kada želite učinak opuštanja.

 

Količina: 30 vegetabilnih kapsula

 

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

 

Upozorenja:   Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

 

Uvjeti čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi ispod 25 °C.

Čuvati od dohvata male djece.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 kaps.

SKU

3859893645037

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Calma kapsule Adena Natura”