Opis

SLEEPY je dodatak prehrani koji sadrži jedinstvenu i snažnu kombinaciju aktivnih sastojaka, a ubrzavaju uspavljivanje i olakšavaju održati miran san. Ne uzrokuju omamljenost nakon buđenja.

Namijenjen je svim odraslim osobama koje pate od nesanice, imaju teškoće prilikom usnivanja, često se bude tijekom noći i teško ponovno zaspu, imaju prekratak san, ujutro nakon spavanja se ne osjećaju odmorno. Također, može pomoći svim osobama koje rade smjenski i/ili noćni rad koji im ometa ritam spavanja, mijenjaju vremenske zone i imaju simptome jet lag-a.

 

Nedovoljna količina i slaba kvaliteta sna onemogućuje tijelu oporavak što negativno utječe na radno, socijalno, fizičko, kognitivno i emotivno funkcioniranje.

Prirodnu pomoć za kvalitetniji san mogu pružiti biljke koje djeluju na opuštanje i smirenje, te pomažu tijelu da lakše utone i dosegne dublje razine sna u kojima se kvalitetnije odmara i obnavlja dok suplementacija melatoninom može pomoći bržem uspavljivanju.

 

Melatonin je hormon kojeg naše tijelo stvara tako da prati cirkadijalni ritam i pripremi nas za spavanje. Sama sinteza melatonina opada kako starimo, ali i pri izloženosti plavom svjetlu pred spavanje. Također, njegova primjena preporučuje se i pri dalekim putovanjima kako bi se olakšao prijelaz u druge vremenske zone i smanjili simptomi jet lag-a.

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula):

Standardizirani ekstrakt Pasiflore sadrži 3,5% viteksina                                 250 mg

Standardizirani ekstrakt Kalifornijskog zlatnog maka sadrži 0,35% protopina 145 mg

Melatonin        1 mg

Inulin  37,5 mg

Vitamin B1      1,1 mg (100% PU*)

Vitamin B2      1,4 mg (100% PU*)

Vitamin B6      1,4 mg (100% PU*)

Vitamin B12     2,5 µg  (100% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

Upute za upotrebu: Popiti 1 kapsulu pola sata do sat prije odlaska na spavanje.

Veličina: 30 vegetabilnih kapsula

Napomene:    Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Upozorenja:   Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi ispod 25 °C.

Čuvati od dohvata male djece.

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 kaps.

SKU

3859893645020

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sleepy kapsule Adena Natura”