Opis

Što čini kelirane mineralne glicinate tako učinkovitima? Da bismo odgovorili na ovo pitanje, prvo moramo bolje razumjeti kelaciju kao proces. Rezultat je specifičnog kemijskog procesa u kojem se minerali vežu za aminokiseline.

Kelacija se prirodno javlja tijekom probave u svrhu olakšavanja transporta minerala u stijenci crijeva, kako bi ih cijelo tijelo moglo koristiti.

Aminokiseline nisu jedini “kelatori”, ali savršeno odgovaraju mineralima. Tijelo vrlo učinkovito apsorbira različite aminokiseline, a Albion je odredio aminokiselinu glicin kao poželjnu molekulu u stvaranju organskih keliranih minerala. Glicin se lako prepoznaje i apsorbira kroz stijenku crijeva, a glicinatni kelati su dovoljno mali da se transportiraju izravno do samih stanica.

Sastojci: magnezijev bisglicinat kelat, magnezijev oksid, tvari za povećanje volumena: limunska kiselina, maltodekstrin, mikrokristalinična celuloza, magnezijev stearat, kapsula: želatina

Način uporabe: Dvije kapsule dnevno sa čašom vode.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

Proizvođač: SWANSON Health Products, 4075 40TH AVE SW,FARGO, ND 58104, SAD

Odgovoran za RH: Imuno Protect , Savska cesta 28, Zagreb, Hrvatska

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

90 cps

SKU

087614020730

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnezijev glicinat kapsule Swanson”