Opis

Allerin je proizvod koji regulira rad imunološkog sustava na način da smanjuje pretjeranu imunološku reakciju, odnosno smanjuje i/ili otklanja alergijsku reakciju organizma. Preporuča se kod alergija gornjeg dijela dišnog sustava, alergija donjih dišnih putova, kožnih alergija, alergija na hranu i lijekove.

Sadržaj 

  • suhi ekstrakt ljekovite biljke perile koja smanjuje propusnost krvnih žila u upalnom tkivu i pojavu svrbeža upalnog tkiva te tako smanjuje i otklanja alergijsku reakciju organizma
  • folna kiselina koja utječe na smanjenje simptoma alergije , doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te normalnoj psihološkoj funkciji, osobito u reduciranju umora i iscrpljenosti
  • kalcij je mineral koji regulira propusnost krvnih žilica te tako ublažava alergijsku reakciju pa se gotovo uvijek koristi u terapiji svih vrsta alergija. Osim na biljne alergije kalcij je učinkovit i kod alergija na sunce i hranu.

Namjena

Allerin se preporučuje osobama koje su (pre)osjetljive na pelud, prašinu, građevinske materijale, crve, grinje, životinjske dlake, hranu, lijekove, perje, kozmetiku, deterdžente i sunce.

Uputa za upotrebu

1 tableta dnevno.

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

15 tbl

SKU

5907650226338

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.