Opis

Magnezij sudjeluje u više od 300 enzimatskih sustava. Važan je za neuromuskularni prijenos podražaja, mineralizaciju kostiju, sudjeluje u stvaranju energije u ljudskom organizmu te ima i brojne druge uloge u organizmu.

Vitamin B6 pomaže ulasku magnezija u stanicu, a istovremeno, u citratnom obliku magnezij je bolje topljiv te je brže spreman za apsorpciju.

Pravilnom se prehranom dnevno unese oko 300 mg magnezija, ali zbog promijenjenog načina života i prehrambenih navika, danas relativno često ne unosimo dovoljno magnezija što se nerijetko ne uočava. Povišen unos alkohola i šećera (glukoze) pojačava izlučivanje magnezija iz organizma.

Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića i održavanju normalnih kostiju. Magnezij i vitamin B6 doprinose normalnoj funkciji živčanog sustava, normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

  • – citratni oblik magnezija za bolju iskoristivost
  • – pogodno i za vegetarijance
  • – sinergijska kombinacija
  • – s vitaminom B6 za bolju bioraspoloživost magnezija
  • – samo 1 tableta dnevno

Sastojci

1 TABLETA SADRŽI: KOLIČINA %PU*
Magnezij 200 mg 53
Vitamin B6 3 mg 214

* preporučeni dnevni unos

Uporaba: jedna tableta na dan nakon jela

Veličina: 60 tableta

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 tbl

SKU

074312534867

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnezij citrat+Vitamin B6 tablete Nature’s Bounty”