Opis

SUPER C ANTIOKSIDANT, kapsule, dodatak prehrani

Sastojci Super C Antioksidant: ekstrakt ploda Asai, ekstrakt ploda Camu Camu, ekstrakt ploda Aceroleekstrakt ploda Aronije, hidroksipropil metil celuloza (kapsule)tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina

Upute za upotrebu: Popijte 3 kapsule dnevno s 2 dl vode (najbolje nakon obroka).

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod gihta, bubrežnih kamenaca, trudnicama i dojiljama.

Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 cps

SKU

3859892692551

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Super C Antioksidant 60 kapsula Hug Your Life”