Opis

Melatonin pomaže skratiti vrijeme potrebno da utonemo u san.

Uz Melatonin i MAGNEZIJ igra važnu ulogu u poboljšanju kvalitete sna. Magnezij smiruje živčani sustav i pomaže u pripremi tijela i uma za spavanje. Nedostatak magnezija u organizmu može dovesti do problema sa spavanjem ili potpune nesanice.
Niacin je vitamin B skupine, na kojem su u poslijednje vrijeme, provedena mnoga klinička istraživanja koja su pokazala njegov pozitivan utjecaj na poboljšanje kvalitete sna i uklanjanje insomnie (nesanice). Valerijana se smatra jedinim sedativom biljnog podrijetla. Djelotvornost valerijane dokazana je kliničkimistraživanjima, koja su pokazala da Valerijana doprinosi poboljšanju kvalitete sna. Valerijana se koristi i za smanjenje napetosti i nervoze. Pokazala se korisnom i kod blažih slučajeva stresa, tjeskobe, živčane napetosti, kao i kod težih slučajeva histerije, trzanja živaca, hiperaktivnost (nehotično trzanje), ubrzanog lupanje srca, glavobolje i napetosti. (izvor: Moderna fitoterapija, Slovensko farmaceutsko društvo).

VONpharma – ČISTA KVALITETA.

DNEVNI UNOS: Uzeti jednu kapsulu dnevno prije spavanja.

AKTIVNI SASTOJCI U 1 KAPSULI: %PDV*
Melatonin 0,4 mg
Valerijana (Valeriana officinalis) 200 mg
Magnezij 187 mg 50%
Vitamin B3 (niacin) 8 mg 50%

* Preporučeni dnevni unos

SASTOJCI: magnezijev oksid, valeriana officinalis L., ovojnica kapsule (želatina, mikrokristalna celuloza), magnezijeve soli masnih kiselina, niacinamid, bojilo (titanijev dioksid), sredstvo protiv prianjanja (silicijev dioksid), melatonin.

Proizvod ne sadrži laktozu, sol, gluten, umjetne boje, arome i konzervanse.

UPOZORENJE: Zbog sadržaja melatonina, ne preporučuje se osobama koje imaju bilo kakvu upalnu ili autoimunu bolest, trudnicama i dojiljama, djeci i adolescentima te svima koji obavljaju bilo koju aktivnost koja zahtijeva stalnu pažnju.

Uzimati samo prije spavanja. Ako uzimate bilo koji lijek, razgovarajte sa svojim liječnikom prije nego što ga uzmete. Preporučujemo da se proizvod uzima samo povremeno.

 

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 cps

SKU

3830066150435

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INSOMNIS extra kapsule Vonpharma”