Opis

Jamieson Cink 10 mg, u obliku glukonata sadrži najbolje absorbirajući oblik cinka. Cink ima ulogu u plodnosti i razmnožavanju, u metabolizmu vitamina A, masnih kiselina i ugljikohidrata. Također ima ulogu u zaštiti vida, djelovanju imunološkog sustava, dijeljenju stanica te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Pridonosi očuvanju zdravlja kostiju, kose, noktiju, kože kao i u održavanju normalne razine muškog spolnog hormona u krvi.

Sastav: 1 tableta % PU*
Cink (cinkov glukonat) 10 mg 100 %

Sastojci: tvar za povećanje volumena: celuloza, dikalcijev fosfat; zgušnjivač: modificirana celulozna guma; cink kao glukonat; tvar protiv zgrudnjavanja: biljni magnezijev stearat.

%PU*=preporučeni dnevni unos

Način primjene: 1 tableta dnevno između obroka. Uzimati nekoliko sati prije ili nakon ostalih lijekova.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Proizvod ne sadrži šećere, škrob, gluten, laktozu, umjetne boje i arome.
Primjeren je za vegetarijance.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

100 tbl

SKU

064642021595

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cink 10 mg 100 tableta Jamieson”