Opis

Dodatak prehrani, za odrasle

ZELENA ALOJA je medni sirup s ljekovitim biljkama nastao na temelju dugogodišnje obiteljske tradicije. Moć i učinkovitost ovoga sirupa
kod izlječenja je u njegovom sastavu kojeg čini sinergija najjačih prirodnih antibiotika.Podiže imunitet, čisti organizam od toksina, pomaže kod glavobolje, depresije, umora i nedostatka snage, bolova u mišićima i zglobovima, čestih infekcija, nadutosti, učestali zatvora, grčeva u crijevima, povećanja tjelesne težine. Također pomaže kod poremećaja hormona; neredovitih mjesečnica, menstrualnih grčeva, predmenstrualnih sindroma, promjene raspoloženja, poremećaja rada žlijezdi sa unutarnjim lučenjem, hipotireoze, hipoglikemije. Važno je spomenuti da pokazuje izvrsne rezultate kod liječenja kožnih oboljenja kao štu su osip, peckanje, ekcemi, infekcije drugim vrstama gljivica itd. Sve su to najčešće, simptomi infekcije gljivicom Candida
albicans koja napada kožu, nokte te oralnu, vaginalnu, urinarnu i analnu sluznicu a može napasti i bronhije i pluća. Također, kod nedostatka željeza, folne kiseline, cinka i vitamina B12 kao i prisutnosti drugih oboljenja (dijabetes, HIV, kemoterapija) sva ta stanja mogu biti uzroci gljivičnih infekcija. Najčešći uzročnik gljivične infekcije je kandida, Candida albicans (90 – 95%), gljivica koja se i prirodno u manjem broju nalazi u naborima našeg crijeva. Pod različitim utjecajima a prije svega kod liječenja antibioticima, oslabljene reakcije imunološkog sustava ili uporabe imunosupresivnih lijekova, oralnih kontraceptiva, hormonske nadomjestne terapije ili antiandrogena, dijabetesa melitusa kao i u trudnoći, dolazi do njihovog neprirodnog razmnožavanja. Posljedica ovog je smanjena propustljivost sluznice crijevnog trakta a time je onemogućena apsorpcija mnogih štetnih tvari i alergena iz hrane, koje bi inače bile u potpunosti eliminirane kod očuvane funkcije sluznice crijeva.

Doziranje i način primjene: 3x dnevno jedna jušna žlica (10ml) poslije jela. Kod kroničnih oboljenja 3x dnevno po dvije
jušne žlice (20ml) poslije jela. Dozirna čašica priložena je uz bočicu i ima oznaku do 20ml. Prije upotrebe sirup dobro
promučkajte. Sirup se može umiješati s jogurtom ili bioaktivom. Preporučuje se uzimanje dovoljno tekućine (vode, čaja)
za vrijeme uzimanja sirupa.

Napomene: Čuvati izvan dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama koje su alergične na bilo koji sastojak ovog proizvoda, trudnicama i/ili
dojiljama niti djeci.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25°C u originalnoj ambalaži, u dobro zatvorenoj
bočici. Sirup se ne smije upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.

Želimo Vam dobro zdravlje!
Anti
čevi
ć-Zeleni Med j.d.o.o.

Lukave
čka 10, Donja Lomnica, Hrvatska www.anticevic-zdravlje.com.hr
zelenimedanticevic@gmail.com

095/567-7143 0038501/580-5311

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

500 ml

SKU

100223

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Antičević Zelena aloja sirup 500 ml”