Opis

DJELOVANJE
Za ublažavanje i spriječavanje upala zubnog mesa. Štiti desni od upale, spriječava krvarenje i na taj način djeluju protiv uzročnika paradontoze.

Eterično ulje paprene metvice sadrži spojeve koji ublažavaju upalu desni i sluznice. Trijeslovine (tanini) iz podanka petoprste djeluju adstringirajuće i smanjuju krvarenje desni, a fenilsalicilat pospješuje prokrvljenost i djeluje kao blagi antiseptik. Timol, eterična ulja slatkog  komorača, klinčića, kadulje, eukaliptusa, cimeta i kamilice djeluju antiseptički, spriječavaju bakterijsko razgrađivanje i nastanak neugodnog zadaha.

Kapi se mogu učinkovito primjenjivati kao pomoćno sredstvo pri infekciji usne šupljine, ozljedama pri stomatološkim zahvatima, kod krvarenja desni i pojave paradentoze, afti i ozljedama sluzokože usne šupljine, kod upala uzrokovanih zubnom protezom i za osvježenje i spriječavanje neugodnog zadaha.

NAČIN UPORABE
Kod upale desni i ozljeda sluzokože: 3 do 5 kapi nakapati na vatirani štapić i premazati zubno meso ili sluzokožu, dva do tri puta na dan.
Za grgljanje usne šupljine i osvježenje daha: razrijediti 20 kapi u 30 ml vode i grgljati dva do tri puta dnevno u trajanju 20 do 30 sekundi.

Ne gutati.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

20 ml

SKU

3858883901030

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sanor kapi 20 ml Aromatica”