Opis

Encian Afrička šljiva 20 kapsula

Koristi se u liječenju benigne hiperplazije prostate, stanja koje se javlja kod muškaraca starijih od 50 godina kao posljedica hormonskih promjena pri čemu se prostata povećava te pritišće na mokraćnu cijev što remeti normalno mokrenje i protok urina i izaziva potrebu za čestim mokrenjem.

Najznačajniji sastojci u kori afričke šljive su steroli tzv. fitosteroli koji imaju protuupalno djelovanje  i doprinose boljoj funkciji i smanjenju prostate što olakšava probleme s mokrenjem.

Redovitom upotrebom ekstrakta afričke šljive mogu se ublažiti simptomi  učestalog mokrenja i nepotpunog pražnjenja mjehura što doprinosi boljoj kvaliteti života muškaraca srednje i starije životne dobi.

NAČIN UPOTREBE: 1 kapsula dnevno.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

20 kom

SKU

3858890103397

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Afrička šljiva kapsule Encian”