Opis

Ulje boljeg-divljeg lana ili podlanka (Camelina Sativa) jedan je od najboljih prirodnih izvora nezasićenih masnih kiselina: sadrži 35-40% omega-3 i 15-20% omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina i oko 16% omega-9 nezasićene masne kiseline.
Bogato je i antioksidansima kao što su tokoferoli, pa se odlikuje visokom stabilnošću i otpornošću na oksidaciju (vitamina E sadrži 110mg/100g).
Ugodnog je bademastog okusa, a kao prirodni izvor esencijalnih masnih kiselina najbolja je podrška dobrom zdravlju.

Ulje podlanka poznato kao i ulje boljeg lana učinkovita je zamjena za lan (ulje podlanka po sastavu je esencijalnih masnih kiselina gotovo identična ulju lana, no prednost mu je značajno veća stabilnost).

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

250 ml

SKU

3859892982423

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulje divljeg-boljeg lana 250 ml Matičnjak”