Opis

ZEOLIT Klinoptilolit Soul Food

Tribomehanički aktiviran i mikroniziran

Primjena zeolita je raznolika no najčešće se koristi kao sastojak za izradu kozmetike, zubnih pasti, kao dodatak kupkama i slično.
Kupka od zeolita učinkovito hidratizira i omekšava kožu pomaže u slučaju problema s kožom kada uslijed prevelike osjetljivosti i alergijskih reakcija koža više ne podnosi druge tretmane. Kupka se ne radi kod otvorenih rana.

Deklaracija:

Zeolit je prirodni mineral nastao miješanjem vulkanske lave s alkalnim podzemnim vodama čiji kristali sadrže mikroelemente silicija, natrija, kalcija, kalija i magnezija. Kroz tehnološki proces tribomehaničke aktivacije dobiven je klinoptilolit s iznimno sitnim česticama veličine oko 1 mikrona.

Naziv: Zeolit Klinoptilolit
Sirovina za kozmetički proizvod

Pakiranje: 350 g neto

Sastojci: trostruko aktivirani mineral zeolit klinoptilolit sedimentnog porijekla.

Prah klinoptilolit veličine čestica < 1 m, min. 91%.

Primjena: primjena je raznolika no najčešće se koristi kao sastojak za izradu kozmetike, za izradu zubnih pasti, kao dodatak kupkama i sl. Čuvati na suhom i hladnom mjestu na temperaturi do 25°C. Čuvati od dohvata male djece. Izbjegavati dodir s očima. Nije otrovno, nije štetno. Ne zagađuje okoliš. Dozirati plastičnom ili drvenom žličicom. Plastična žličica se nalazi u kutijici proizvoda. Rok trajanja neograničen.

Zemlja porijekla: Izvan EU/ Srbija

CAS broj: 12173-10-3 (klinoptilolit)

CAS broj: 1318-02-1 (prirodni zeolit)

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Stavlja na tržište: Šakti ko d.o.o., Okićka lijevi odvojak 8, 10430 Samobor

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

350 g

SKU

745178506489

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zeolit klinoptilolit 350 g Soul Food”