Opis

Ulje šipka sadrži oko tri četvrtine esencijalnih masnih kiselina: oleinska – omega-9 (13-15%) , linolna – omega-6 (40-55%), linolenska – omega-3 (25-35%).

Spomenute esencijalne masne kiseline su važne za održavanje kože zdravom (poznato je da su one sastavni dio stanične membrane).

Ulje sadrži retinolnu kiselinu (derivat vitamina A) koja je odgovorna za  farmakološka svojstava ploda divlje ruže.

Jedinstvena svojstva ovog ulja su dokazana znanstvenim istraživanjima. Ulje dokazano pomaže kod smanjenja ožiljaka, bora i strija. Štiti kožu od preranog starenja i vraća joj prirodnu boju i tonus.

Brzo se upija i ne ostavlja masni trag na koži. Dobro je za njegu kože poslije sunčanja kao i kod svih tretmana za obnovu kože lica, smanjenje pora i  tretiranja akni.  Koristi se za njegu suhe i oštećene kose.

Željenu količinu nanijeti i blago umasirati.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 ml

SKU

3858883906363

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulje divlje ruže 30 ml Aromatica”