Opis

Ulje se dobiva hladnim prešanjem, ugodnog  prepoznatljivog orašastog mirisa, karakterizira ga visok sadržaj jednostruko nezasićenih masnih kiselina od kojih je dominantna oleinska kiselina, te neuobičajeno visok sadržaj palmitolenske kiseline.

Palmitoleinska kiselina nalazi se u visokom postotku u sastavu lipida mlade kože, a zatim starošću taj postotak opada, što ga čini idealnim uljem za prehranu suhe i zrele kože te općenito kože u starijoj dobi.

Koristi se i za njegu suncem oštećene kože. Vrlo brzo prodire kroz kožu, stoga je idealno za aromaterapijsko nanošenje esencijalnih ulja.

Željenu količinu nanijeti i blago umasirati. Pogodno za masažu i njegu kože lica i tijela.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

100 ml

SKU

3858883903621

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulje makadamije 100 ml Aromatica”