Opis

Uljni macerat bršljana dobiva se maceracijom svježih listova bršljana u suncokretovom ulju. Macerat je svijetlozelene boje i karakterističnog biljnog mirisa. Masažom prodire u kožu i zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima saponinima razgrađuje celulit.

Modernu upotrebu kod celulita potaknula su istraživanja djelovanja aktivnih spojeva na vene i enzime koji grade međustanični matriks, odnosno održavaju zdravu funkciju tkiva. Hederasaponini djeluju jednako snažno venetonično kao i daleko poznatiji escin iz divljeg kestena, a hederagenin inhibira enzime elastazu i hijaluronidazu. Inhibicija tih enzima omogućuje da se stvara više međustaničnih molekula elastina i hijaluronske kiseline, što omogućuje bolju izgradnju potkožnog tkiva. To je od neprocjenjiva značenja kod celulita. Postoje brojne reklame za tisuće različitih proizvoda protiv celulita no ako je to igdje i znanstveno dokazano, upravo je to dokazano u slučaju ekstrakta bršljana.

Upotreba: Dva do tri puta dnevno, masirati problematična područja, u trajanju od 30 dana.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

100 ml

SKU

3858883907339

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macerat bršljana 100 ml Aromatica”