Opis

Ulje je svijetložute boje i blagog mirisa, bogato je oleinskom (68%), linolnom (24%) i palmitinskom (6%) kiselinom.

Izvrstan emolijens za omekšavanje i regeneriranje kože i vlasišta.

Koristi se za njegu suhe i osjetljive kože, za njegu dječje kože, za njegu kose i vlasišta, kao sredstvo za uklanjanje šminke, za prevenciju strija i celulita.

Pogodno je i kao nosivo ulje za aromaterapijsku masažu. Zbog svoje finoće od davnina se koristi za njegu kože lica jer se lako absorbira a pri tom ne ostavlja kožu masnom, začepljenom i ljepljivom.

Željenu količinu nanjeti na čistu kožu i blago umasirati. Koristi se za masažu i njegu kože lica i tijela, za njegu kose i vlasišta te kao sredstvo za uklanjanje šminke. Pogodno je i kao nosivo ulje za aromaterapijsku masažu.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

100 ml

SKU

3858883903331

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulje bademovo 100 ml Aromatica”