Opis

  • Aktivni sastojci: lizati probiotičkih kultura Bifidobacterium i Lactococcus, ulje boražine, ulje amaranta, shea maslac i vitamini B3, E i F
  • Probiotičke kulture u ProSkin liniji nalaze se u oblik lizata tj. staničnih fragmenata navedenih bakterija. Lizati puno lakše koloniziraju željeno područje i stabilniji su od živih bakterija.
  • Kliničkim istraživanjem provedenom na 10 ispitanika tijekom 20 dana dokazano je da probiotički lizati poboljšavaju proces obnove kože i opskrbljuju stanice kože potrebnim nutrijentima te na taj način stimuliraju imunosni sustav kože kako bi se uspješno obranio od različitih vanjskih štetnih učinaka.
  • Losion je namijenjen svakodnevnoj njezi tijela. Pridonosi zaštiti i hidrataciji površinskog sloja kože te se preporučuje kao pomoć u obnovi oštećene i nadražene kože sklone crvenilu i svrbežu.
  • Za sve tipove kože, pH=5,5
  • Ne sadrži umjetne mirise i bojila, sulfate, parabene, parafine, parafinska ulja, propilen glikol, DEA, alkohol i lanolin.
  • 300 ml

Napomena: prikladno za korištenje kod djece iznad 12 mjeseci starosti.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

300 ml

SKU

3859892137274

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ProSkin hidratantni losion 300 ml Sensapharm”