Opis

Djelovanje:

Ova krema raskošne teksture i brzog upijanja snažno regenerira kožu ističući njen blistav i osvježen izgled. Potiče i podržava mladolikost kože.  Svojim sastavom osigurava niz hidratantnih sastojaka i podupire prirodne mehanizme zaštite kože.

Namjenjena je svim tipovima kože i svim dobnim skupinama, odlična je podloga za make-up.

Djelatne komponente smilja djeluju regenerativno, antioksidativno, protuupalno, potiču mikrocirkulaciju. Zbog toga koža djeluje čvršće i elastičnije, usporava se proces starenja i vraća joj se prirodna svježina i blistavost zbog čega je smilje jedan od glavnih sastojaka ANTI AGE kozmetike.

Također je vidljiv utjecaj na nepravilnosti kože u vidu smanjenja ožiljnog tkiva.

 

Upotreba:

Nanijeti na očišćenu kožu lica kao dnevnu i/ili noćnu njegu. Ostavlja svilenkast osjećaj na koži koja je meka na dodir.

 

Krema je registrirani kozmetički proizvod koji sadržava sve sastojke u okviru prirodne kozmetike, ne sadrži umjetne mirise, boje, parabene, silikone.

Nije testirana na životinjama.

Pakirana je u staklenu ambalažu koja je najkvalitetnija za skladištenje kako bi se što dulje sačuvala djelotvornost prirodnih sastojaka.

(Od djelatnih komponenti izdavajaju se neril-acetat i italidion koji su odgovorni za regenerativnu moć smilja te alfa-pinen koji djeluje protuupalno smirujući iritiranu kožu. Sprečavajući oksidaciju proteina i lipida stanične membrane sprečava se stvaranje slobodnih radikala koji su odgovorni za prerano starenje kože.)

Dodatne informacije

Pakiranje

50 ml

Robna marka

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krema od smilja 50 ml Magistra kozmetika”