Opis

BILJNA KUPKA ZA BEBE SA ZAŠTITNIM,
UMIRUJUĆIM I NJEGUJUĆIM DJELOVANJEM
Nježna koža bebe izložena je vanjskim utjecajima koji često znaju prouzročiti neugodne posljedice u vidu raznih
iritacija i suhoće. Pelenski osipi, iritacije od znoja, tjemenice, ubodi insekata i razne druge promjene na koži veoma su
česte do djetetove treće godine i direktno utječu na raspoloženje, apetit i kvalitetu sna djeteta.
Višegodišnjim predanim radom i suradnjom sa stručnjacima iz oblasti pedijatrije, dermatologije i fitoterapije, stvorena
je ova biljna kupka koja će postati nezaobilazni dio Vaše svakodnevne rutine u njezi djeteta.

Spojevi i komponente bilja koje čine ovu
kupku pruŽaju idealnu pomoć koži u:
•antibakterijskoj zaštiti
•hidrataciji
•umirenju iritacija
•ublažavanju svrbeži
•nakon izlaganja suncu
•zaštiti od isušivanja
•umirenju nakon uboda insekata
•kupka djeluje umirujuće na dijete te olakšava zaspivanje

Nakon primjene kupke, koža ostaje hidrirana i meka te dodatno zaštićena od iritacija. Za sve to zaslužna je Priroda i njeni plodovi koji se u ovoj kupki nalaze u svom cjelovitom obliku, bez aditiva, umjetnih aroma i konzervansa.
Kupka je namijenjena prvenstveno djeci uzrasta od 6mjeseci do 3 godine, ali je svakako mogu koristiti i starija djeca i odrasli, svi oni čija osjetljiva koža traži posebnu njegu.

Sastojci naše kupke za bebe pomno su odabrani, i svaki sastojak u njoj ima svoju točno
definiranu ulogu na dobrobit njege Vaših mališana:

KAMILICA
(MATRICARIA CHAMOMILLA)
Prava kamilica ( ili njemačka kamilica) ima cvjetove
koje vjerojatno svaki čovjek na planeti prepoznaje.
Spojevi u ovome mirisnom cvijetu djeluju umirujuće
na cijeli organizam. Kamilica njeguje i štiti sluznicu,
zbog toga je nezaobilazan sastojak naše mješavine.

MATIČNJAK
(MELLISA OFFICINALIS)
Ova biljka posjeduje spojeve koji djeluju umirujuće i
ona je u našoj mješavini, pored cvijeta lipe,
zadužena za miran san djeteta nakon primjene kupke. Mirisna, ukusna, prepuna C vitamina, ova biljka pravo je blago prirode.

BAZGA
(SAMBUCUS NIGRA)
Sigurno je većina nas imala prilike osvježiti se sokom od cvjetova bazge, ili popiti čaj od nje. U kojem god obliku da se konzumira, ova je biljka je pravi čuvar i zaštitnik kompletnog organizma. Spojevi iz cvijeta bazge potiču znojenje i izbacivanje toksina te pružaju dodatnu zaštitu u vrijeme prehlada i viroza.

LIPA
(TILIA CORDATA)
Cvijet lipe prepun je spojeva koji osim ugodnoga mirisa ovom cvijetu daju i druge važne karakteristike.
Mehanizmi ove biljke rade tako da potiču znojenje te se tijelo na taj način oslobađa toksina te viška soli, dok istovremeno djeluje blago umirujuće. Cvijet lipe je jedan od glavnih sastojaka u našoj mješavini odgovoran za dobar i miran san vašega djeteta nakon kupke.

NEVEN
(CALENDULA OFFICINALIS)
Sitne ranice, ogrebotine, opekline, oderotine – ti vjerni pratitelji odrastanja često nas znaju zabrinuti. Naš dragi neven riješava sve dileme i otklanja brige. U narodu se otopina cvijeta nevena oduvijek koristi za ispiranje rana i njihovo brzo zarastanje. Sasvim je dakle jasno zašto se nalazi u našoj mješavini.

ZOB
(AVENA SATIVA)
Organski spojevi, aminokiseline i specifična sluz koju plod ove biljke posjeduje pružaju fantastične benefite za dječju kožu. Osim što djeluje umirujuće na iritacije, ona štiti kožu pružajući joj istovremeno elastičnost i mekoću. Nekada su ljekari pedijatri prepisivali otopinu oljuštene zobi kod svih kožnih problema, a posebno kod tretiranja mjehurića izazvanih vodenim kozicama. Zob je pravi saveznik u njezi kože vašega djeteta.

LAVANDA
(LAVANDULA OFFICINALIS )
Puno je znanja o lavandi i njenim svojstvima prikupljeno kroz stoljeća njene upotrebe u narodu,
i rijetko koja biljka je korištena za toliko različitih namjena u svrhu poboljšanja njege i ljepote tijela. U našoj mješavini ona ima jednu bitnu ulogu, a to je da svojim specifičnim spojevima doprinese zaštiti kože djeteta, dok ga istovremeno umiruje i opušta. O djelotvornosti lavande napisane su mnoge knjige a na našim prostorima ova se biljka koristi generacijama.

CRNI SLJEZ
(MALVA SYLVESTRIS)
Kao šlag na tortu, prekrasni ljubičasti cvijet crnoga sljeza. Tako obična, mala biljka koju možemo naći posvuda, a tako moćna. Spojevi u cvjetovima fantastični su za njegu sluznice, također djeluju umirujuće i zaštitno na kožu. Pored toga ovi cvjetovi otpuštaju nježnu sluz koja u tankom filmu oblaže površinu kože, čineći je otpornijom na iritacije; djeluje antibakterijski. I ne manje važno – našoj kupki daju nježnu ljubičastu boju.

Tara homemade d.o.o.
51000 Rijeka/Croatia
www.babybear.hr / info@babybear.hr

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

15 kom.

SKU

701985

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baby bear biljna kupka za bebe 15 vrećica”