Opis

Hladno prešano ulje ricinusa potiče rast kose tako što poboljšava cirkulaciju krvi u vlasištu te u tretmanima protiv peruti. Može poboljšati izgled kose, čineći je sjajnijom i manje sklonoj lomljenju. Potiče rast trepavica i obrva.

Hladno prešano ulje ricinusa ima brojne prednosti za njegu kose, trepavica i obrva. Ovo ulje je bogato hranjivim tvarima i masnim kiselinama koje pružaju dubinsku hidrataciju i potiču rast kose.

Hladno prešano ulje ricinusa može poboljšati zdravlje kose na nekoliko načina. Hidratizira vlasište i kosu, što može smanjiti suhoću i perutanje. Također, potiče rast kose i pomaže u jačanju vlasi. Redovita primjena može smanjiti lomljenje kose i povećati njezinu punoću i sjaj.

Za trepavice, ulje ricinusa može pružiti jačanje i hidrataciju. Može pomoći u smanjenju lomljenja i ispadanja trepavica te potaknuti njihov rast. Također, može pridonijeti njihovoj mekoći i glatkoći.

Ulje ricinusa također je korisno za njegu obrva. Može potaknuti rast obrva, a također ih čini gušćima i punijima. Njeguje obrve i pomaže u održavanju njihove forme.

Način upotrebe: Malu količinu ulja 1-2 puta tjedno lagano umasirati u vlasište i kosu sve do vrhova, ostaviti djelovati pola sata, te nakon toga isprati.
Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavati nanošenje na kožu prije sunčanja.
Način čuvanja: Čuvati zaštićeno od sunca, na temperaturi do 25°C izvan dohvata djece.
Sastav: Ricinus Communis Seed Oil, Tocopherol (vitamin E)

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

200 ml

SKU

3856023204836

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulje ricinusa 100% raw 200 ml Biofarm”