Opis

Rooibos čaj ili crveni čaj zovu ga još i majčino čudo – pripravlja se od fermentiranih, osušenih i usitnjenih listova južnoafričke biljke Aspalathus linearis.

Rooibosov se čaj u Africi tradicionalno koristi za liječenje mnogih tegoba koje pogađaju dojenčad: grčeva u trbuhu, nervoza i osipa. Svoju ljekovitost čaj zahvaljuje prisutnosti rijetkih antioksidanata aspalatina i notofangina. Obiluje i mineralima željezom, kalcijem, kalijem, bakrom, fluorom, manganom, cinkom i magnezijem.

Sastav: suhi, usitnjeni list rooibosa

Način pripreme: 1 žličicu rooibosa preliti s 2 dl kipuće vode, ostaviti poklopljeno 5-8 minuta. Procijediti, zasladiti prema želji.

 

Pakiranje: 500 g, 1 kg

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

500 g, 1 kg

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rooibos čaj Suban”