Opis

Čudotvorni korijen iz planinskog lanca Anda.

Maca – super hrana starih Inka, otporna je korjenasta biljka porijeklom iz Južne Amerike koja raste na visinama između 3800 i 4800 m nadmorske visine. Naziv Maca dolazi iz Quecha jezika, a značenje mu je Ma (rast) Ca (hrana koja osnažuje). Crvena maca je drugi najrjeđi oblik korijena mace i i ako dolazi iz iste regije kao i ostale vrste, crvena maca ima malo drugačiji odnos nutrijenata te je blažeg i ugodnijeg okusa od ostalih sorti.

  • 100 % organska proizvodnja
  • Viša razina energije
  • Poticanje vitalnosti
  • Ženska snaga
  • Veća fizička i mentalna sposobnost

Može uzrokovati preosjetljivost ženskih grudi. Ako dođe do preosjetljivosti, smanjite dnevnu dozu toliko da problem nestane. Ne preporučuje se konzumiranje noću jer bi proizvod mogao poremetiti miran san.

 

Deklaracija:

Maca u prahu, crvena

Sastojci: 100% maca (Lepidium meyenii) u prahu iz certificiranog ekološkog uzgoja.

Pakiranje: 250 g neto

HR-EKO-07

Uzgojeno izvan EU. Zemlja porijekla: Peru

Upotreba: Pomiješati cca 3 g (1 čajnu žličicu) s vodom, voćnim sokom, biljnim mlijekom ili dodati u frape, smoothie, desert, musli i slično. Neki članci ipak predlažu termičku obradu (prelijevanje vrelom vodom, poput čaja) radi lakše apsorpcije nutrijenata.

Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog  na ambalaži

Uvijeti čuvanja : čuvati na suhom i hladnom mjestu

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

250 g

SKU

745178505567

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maca crvena prah 250 g BIO Soul Food”