Opis

DJELOVANJE: Receptura Lopovskog ulja potječe iz srednjeg vijeka. Prema legendi grupa lopova i pljačkaša grobova u 14. stoljeću kako bi izbjegli doticaj s kugom koristili su mješavinu eteričnih ulja: klinčića, limuna, cimetove kore, eukaliptusa i ružmarina. U zamjenu za blažu kaznu nakon što su uhvaćeni lopovi su morali otkriti formulu biljaka koje su koristili da bi se zaštitili od kuge prilikom pljačke grobova.

Lopovsko ulje djeluje protiv virusa i mikroorganizama svih vrsta. Pomaže zaštititi tijelo od bolesti kao što su gripa, prehlada, upala sinusa i bronhitis. Za dermalnu uporabu Lopovsko ulje koristite razrijeđeno u baznom ulju u koncentracijama do 2%. Za osvježenje i oplemenjivanje prostora nakapajte 4-5 kapi u aroma lampicu, na keramičku pločicu, u difuzor ili potpourri

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

10 ml

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lopovsko ulje 10 ml Aromatica”