Opis

Zahvaljujući činjenici da je hipoalergen (ne izaziva alergije) karite (shea) maslac se preporučuje za njegu osjetljive kože. Sirovi karite (shea) maslac po prirodi ima relativno jak miris koji može podsjećati na miris maslinovog ulja, no jednom kada ga probate uvjerit ćete se u blagotvorne učinke na vašu kožu zbog čega nećete požaliti. Kako se shea maslac fino upija, koža nakon njega ostaje njegovana, meka na dodir i prekrasnog satenastog sjaja. Shea maslac će na sobnoj temperaturi ostati u krutom stanju a pod prstima možete osjetiti sitna zrnca. No vrlo brzo u dodiru s kožom, nakon što željenu količinu lagano protrljate među dlanovima, shea maslac će se rastopiti u fino ulje na kojem će vam koža biti zahvalna.

Karite ili shea maslac najčešće je preporučen preparat za njegu kože koja je sklona borama, kože sklone upalama (za vrijeme puberteta) ili strijama kod brzih promjena tjelesne mase, kod trudničkog trbuha i sl.

Sastojci

100% karate maslac*, *iz ekološkog uzgoja

Za koga je proizvod namijenjen?

  • Za vegane i vegetarijance
  • Za sve koji su svjesni važnosti zdrave i uravnotežene prehrane
  • Za sve koji žele zdraviju kožu, kosu i tijelo

Primjena

Karite shea maslac djevičanski koristi se kod izrade krema, losiona, šampona pakunga i maski za kožu i kosu. Također se čisti maslac može u tankom sloju nanijeti na željene dijelove kože i dobro utrljati.

Ne sadrži proteine životinjskog porijekla. Nije testirano na životinjama.

Čuvanje

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu van dosega sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja maslac treba iskoristiti unutar 3 mjeseca.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

250 g

SKU

745178506205

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karite shea maslac 250 g BIO Soul Food”