8,71 €
u obliku žetona
Kakao maslac je kruta mast koja se dobiva iz sjemenki stabla kakaa. Krut je i lomljiv pri niskim temperaturama, no kada ga se zagrije, brzo se počinje topiti.
Kakao maslac sadržava vitamin E koji je bogati antioksidans i štiti stanice od oksidativnog stresa. Često se koristi u proizvodima za njegu kože te za pripremu sirovih poslastica.
Kakao maslac (Theobroma cacao)*
*iz ekološkog uzgoja
Iako su istraživanja još u tijeku, neki od zdravstvenih učinaka našeg kakao maslaca su sljedeći:
Kakao maslac moguće je dodati raznim jelima. Može ga se koristiti za pripremu čokolade, sladoleda, frapea i ostalih slastica. Može ga se koristiti i za njegu kože, strija i ožiljaka jer vlaži i štiti.
Prehrambene činjenice:
Hranjiva vrijednost | na 100 g | |
Energetska vrijednost | 3689 kJ / 879 kcal | |
Ukupno masti | 99,7 g | |
od čega zasićene | 62,7 g | |
Ugljikohidrati | 0 g | |
od čega šećeri | 0 g | |
Vlakna | 0 g | |
Bjelančevine | 0 g | |
Sol | 0 g | |
Vitamin E | 1,8 mg |
Robna marka | |
---|---|
Pakiranje | 200 g |
SKU | 745178505277 |
Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.
You must be logged in to post a review.
Reviews
There are no reviews yet.