Opis

Kakao drobljeni (kakako nibs)

Drevni narodi Južne Amerike oduvijek su smatrali kakao hranom bogova. Sadržava magnezij i željezo, a oni oboje pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti. Cink štiti stanice od oksidativnog stresa i pridonosi održavanju zdrave kose, noktiju i kože.

Soul Food Bio kakao drobljeni su sirova i organski uzgojena zrna dobivena iz cijelih kakao zrna vrhunske kvalitete – Criollo.

Sastojci

Drobljena kakao zrna (Theobroma cacao)*

*iz ekološkog uzgoja

Kako i na što djeluje

Sadrži magnezij i željezo koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Cink štiti stanice od oksidativnog stresa te pomaže u održavanju zdrave kose, noktiju i kože.

Primjena

Kakao drobljena zrna izvrsna su u kombinaciji sa slatkim ili suhim voćem, orašastim voćem ili sjemenkama, pahuljicama, jogurtom i frapeima.

Hranjive vrijednosti

  • Izvor željeza
  • Bogato dijetalnim vlaknima
  • Izvor cinka
  • Izvor magnezija

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

250 g

SKU

745178505628

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kakao drobljena zrna 250 g BIO Soul Food”