Opis

Ulje ravensare je netoksično, smatra se jedim od najsigurnijih ulja za korištenje čak i kod male djece i spada u eterična ulja s najslabijim iritativnim učinkom.

Najbolji način za korištenje ulja ravensare je putem difuzera koji raspršuje sitne kapljice ulja u prostor kako bi se spriječilo širenje uzročnika bolesti ili se nakapa par kapi u vruću vodu koja isparava i inhalira se nekoliko puta dnevno. Također se može koristiti u aroma lampi, ovlaživaču zraka, a kod djece nakapa se par kapi (2-3 kapi) na vaticu i stavi pokraj dječjeg krevetića. Može se primjenjivati i topikalno (na koži) ali samo razrijeđeno u baznom ulju.

Koristi se za prevenciju i liječenje virusne respiratorne infekcije, te se može razrijediti u koncentraciji do 10 % u nekom brzoupijajućem baznom ulju i nanositi na kožu i to na područje stopala. Pripravljenom mješavinom (3-5 kapi) snažno izmasirajte prednji dio svakog tabana gdje započinju nožni prsti i to do pet puta dnevno.

S obzirom da ravensara djeluje kao antireumatik u mješavinama za masažu cijelog tijela koristi se u koncentarciji od 1 do 3 %, a za bolne zglobove i u malo jačim koncentracijama do 5 %.

Aromatica eterično ulje ravensare je proizvedeno u skladu s najvišim standardima te posjeduje svu potrebnu dokumentaciju koja opravdava kemijski sastav i prirodno porijeklo ulja s Madagaskara.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

10 ml

SKU

3858883906691

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eterično ulje ravensara 10 ml Aromatica”