Opis

DJELOVANJE: Eterično ulje limunske trave je snažan antiseptik i baktericid. Pomaže kod sportskih ozljeda, istegnuća i modrica. Izvrstan je repelent – odbija komarce, muhe, krpelje i slične insekte.  Najčešće se koristi u difuzerima, aroma lampama i u uljnim mješavinama za njegu i masažu. Zbog visokog sadržaja aldehida smije se koristiti samo u niskim koncentracijama jer mogu djelovati iritativno na kožu. Smirujuće djelovanje upravo se i postiže samo niskim koncentracijama, visokim koncentracijama se postiže suprotan efekt. Djeluje lipolitično, pa se često koristi u mješavinama protiv celulita. Ne smije se koristiti kod povišenog očnog tlaka. Ne preporuča se koristiti u trudnoći, kod dojilja i djece mlađe od 6 godina.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

10 ml

SKU

3858883904147

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eterično ulje lemongras 10 ml Aromatica”